Enkel DJ 

Dit houdt in dat de zaal over een geluidsinstallatie beschikt waarvan de DJ gebruik kan maken en inpluggen met zijn controllers.*Een eventuele huurkost voor het gebruik van de geluids- en/of lichtinstallatie is voor rekening van de klant.

Deluxe pakket DJ met licht

Basispakket DJ met licht

 In dit pakket zit een DJ booth, geluidsversterking, 1 jb systems party bar op statief en 2 beamz 4some aan de tussenpalen van de luidsprekers, indien toelating van de zaal nevel- of rookmachine.

SUPER DELUXE PAKKET 

In dit pakket zit een DJ booth met 4 bijhorende totems, geluidsversterking, 4 mini movingheads voor de totems, 4 movinghead met ingebouwde groene laser op de totems, 2 Adj sweepers en 2 RGB lasers weggewerkt in de totems. Indien toelating van de zaal eveneens nevel- of rookmachine. 

Geluidsinstallatie Ceremonie

Deluxe pakket + 8 ADJ Vbar uplighters die in de zaal langs de wanden worden geplaatst en 2 Briteq Spectra 3D lasers. Met deze lasertoestellen is de DJ in staat om jullie namen, verschillende animaties en nog veel meer te projecteren. Indien toelating van de zaal nevel- en rookmachine. 


Indien u op uw feestlocatie een ceremonie heeft en u daarvoor nog een geluidsinstallatie met micro's enz... nodig hebt kan u hiervoor ook bij mij terecht. Ik kan dit ook voor u verzorgen met bediening.


Afhankelijk van het nodige materiaal en tijd kan ik u hier een prijs voor bezorgen. 


Uitbreidingen pakketen ook mogelijk.